DARKEFAZA
Design Studio

  • Floor 2, Unit 13, No. 13, Manesh Av, Arman St, Hooman St, Tavaanir St, Eastern Brazil St, Vanak Sq
  • darkefaza@gmail.com
  • +98 21 88191635

B lue cube office gallery was a renovation project. The entrance was improper due to low height of about 2 meters. Firstly,there was a wall between two courtyards, by demolishing the existing wall we created a connection between two levels with the stairs. Secondly, we preserved existing barrel-vaulted ceiling of the building. Overall, we divided this project into three parts: 1) Serving zone which was the bright space 2) Blue or travel box that was a space for gathering, film criticism, and getting information about travel also the ceiling was designed with an abstract map to illustrate the concept of travelling 3) conference room and sitting space.

A PHP Error was encountered

Severity: Core Warning

Message: Module 'SourceGuardian' already loaded

Filename: Unknown

Line Number: 0

Backtrace: